Best geteste Vliegenvangers

Voor particulier, bedrijven en Horeca. Wij tonen enkel de beste opties en oplossingen.

Eerlijke en objectieve productomschrijvingen

Voordelen en Nadelen en extra's

Alles wat je wil en moet weten over vliegenoverlast

Vliegenoverlast? onze informatieve content helpt u verder

Esperanza Exterminator – Muggenlamp 12W 50m2

 24,99

Samenvatting

ESPERANZA EXTERMINATOR UV Muggenlamp 12W 1600V – Een Effectieve Insectenvanger! Als fervent buitenliefhebber was ik altijd op zoek naar een oplossing om die vervelende insecten op afstand te houden tijdens warme zomeravonden. Gelukkig heb ik de Esperanza Exterminator UV Muggenlamp ontdekt, en ik kan nu met volle teugen van mijn zomeravonden genieten zonder gestoord te worden door muggen, vliegen en andere vervelende vliegende insecten! Krachtige Werking Wat me meteen opviel, is de krachtige werking van deze muggenlamp. Hij trekt vliegende insecten als een magneet aan met behulp van het ultraviolette licht. Het is fascinerend om te zien hoe de

ESPERANZA EXTERMINATOR UV Muggenlamp 12W 1600V – Een Effectieve Insectenvanger!

Als fervent buitenliefhebber was ik altijd op zoek naar een oplossing om die vervelende insecten op afstand te houden tijdens warme zomeravonden. Gelukkig heb ik de Esperanza Exterminator UV Muggenlamp ontdekt, en ik kan nu met volle teugen van mijn zomeravonden genieten zonder gestoord te worden door muggen, vliegen en andere vervelende vliegende insecten!

Krachtige Werking

Wat me meteen opviel, is de krachtige werking van deze muggenlamp. Hij trekt vliegende insecten als een magneet aan met behulp van het ultraviolette licht. Het is fascinerend om te zien hoe de insecten geruisloos naar de lamp worden gelokt. Zodra ze in de buurt komen, worden ze snel en effectief geëlimineerd door de elektrische roosters aan de binnenkant. Het voelt geweldig om te weten dat ik niet langer afhankelijk ben van giftige chemicaliën of onaangename sprays om van deze plaaggeesten af te komen.

Veilig en Geurloos

Een ander groot voordeel van de Esperanza Exterminator UV Muggenlamp is dat hij absoluut veilig is voor zowel mijn gezin als onze geliefde huisdieren. Omdat het geen chemicaliën of schadelijke stoffen gebruikt, hoef ik me geen zorgen te maken over mogelijke bijwerkingen. Bovendien worden er geen storende geuren verspreid, waardoor ik ongestoord kan genieten van de frisse buitenlucht zonder hinderlijke insecten.

Veelzijdig en Gemakkelijk te Gebruiken

Deze muggenlamp heeft ook een handig ontwerp waardoor ik hem overal kan gebruiken waar ik maar wil. Of het nu thuis in de tuin is, op kantoor, in onze camper tijdens een avontuurlijke reis, of zelfs op onze geliefde jacht, de Esperanza Exterminator presteert overal optimaal. Met een kabellengte van 120 cm heb ik voldoende bewegingsvrijheid om hem te plaatsen waar ik wil. De lamp is compact en neemt niet veel ruimte in beslag, wat het opbergen eenvoudig maakt.

Technische Specificaties

  • Nominale spanning: 220-240V / 50-60Hz
  • Lamptype: UV-A lamp BL T5 F6W (2 stuks)
  • Uitgangsvermogen: 12W
  • Innerlijke netspanning: 1600V
  • Kabellengte: 120cm
  • Maat (B x D x H): 25.5 x 7.5 x 25cm
  • Toepasselijk gebied: 50m2

Al met al ben ik uiterst tevreden met de prestaties van de Esperanza Exterminator UV Muggenlamp. Het heeft mijn zomeravonden aanzienlijk verbeterd door een einde te maken aan het vervelende gezoem en geprik van insecten. De krachtige werking, veilige gebruik en veelzijdigheid maken het een fantastische investering voor iedereen die graag ongestoord van de buitenlucht wil genieten. Ik kan deze muggenlamp ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en milieuvriendelijke oplossing om insecten op afstand te houden!

Onze voordelen

Alternatieve oplossingen

InnovaGoods Muggenlamp

 49,95

 Snel leverbaar

Monzana Muggenlamp Vliegenlamp LED UV-licht 2 Stuks

 24,95

 Snel leverbaar

Set van 2 JC PREMIUM MosquitoKiller

 19,99

 Snel leverbaar

Muggenlamp met UV Electro licht

 13,95

 Snel leverbaar